Behandlingar på Sivs Fotvårdsklinik

 

Fotvården hos mig anpassas till din fots hälsa. Dina fötter bär dig genom livet, därför är det viktigt att du tar hand om dem på bästa sätt. Problem med fötterna behöver åtgärdas, de går sällan över av sig själv. Medicinsk fotvård hos mig ger en komplett behandling för dina fötter. Skäm bort dina fötter och känn skillnaden!

Medicinsk fotvård, 60 min.
I behandlingen ingår fotstatus, fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, behandling och slipning av förhårdnader och liktornar. Behandlingen avslutas med fotmassage.

 

Medicinsk fotvård, 30 minuter.
En kortare behandling där fotbad ingår men där jag behandlar det som du mest behöver hjälp med, till exempel nagelvård eller med svårare förhårdnader.

 

Delbehandling, ca 15 minuter.
Medicinsk fotvård med fokus på ett speciellt problem, till exempel liktorn, fotvårtor och nageltrång.

 

Nagelkorrigering med Spangeplatta
En spangeplatta är ett tunt plastband som limmas på nageln. Den korrigerar nageln genom att plattan strävar efter att behålla sin raka form och lyfter därmed upp nagelkanten från nagelfalsen och ger smärtlindring vid nageltrång.

 

 

Rådgivning om val av lämpliga skor, om hjälpmedel vid onda fötter och om hur du bäst tar hand om och vårdar dina fötter ingår när du kommer till mig.

 

Fötter mår bäst av regelbunden omsorg och vård.

 

Fotvård på Sivs Fotvårdsklinik i Linköping.

 

Nagelkorrigering med spangeplatta på Sivs Fotvård i Linköping.

Sivs Fotvård i Linköping har bra och trevliga lokaler.